Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Όλες οι αποδείξεις των Μαθηματικών Κατεύθυνσης Γ λυκείου (Ανανεωμένο)

Προσοχή η συλλογή έχει ανανεωθεί για το έτος 2018-2019 και βρίσκονται στον Οδηγό θεωρίας 2018-2019


Θεωρώ τη συλλογή αυτή πολύ χρήσιμη και επίκαιρη για τους μαθητές μας και επειδή παρατήρησα ότι δεν εμφανιζόταν λόγω τεχνικού προβλήματος,  την επαναφέρω. Η συλλογή έχει ανανεωθεί!

Θα χαρακτήριζα μη αποτελεσματική τη συνήθεια η θεωρία να διαβάζεται στο τέλος, την τελευταία στιγμή, λίγο πριν τις πανελλήνιες εξετάσεις. Τι θα έλεγες λοιπόν να ξεκινήσεις από τώρα; Για να σε βοηθήσω συγκέντρωσα σε ένα φυλλάδιο όλες τις αποδείξεις θεωρίας!!! Κατέβασε το και ξεκίνα μελέτη από τώρα ώστε στο τέλος να κάνεις απλώς μια τελευταία επανάληψη. Προσοχή: η δημιουργία του φυλλαδίου σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά το σχολικό σου βιβλίο. Επίσης το φυλλάδιο αυτό είναι ελεύθερο προς χρήση και για όποιον συνάδελφο ενδιαφέρεται να το μοιράσει στους μαθητές του! ΠΡΟΣΟΧΗ: Η απόδειξη 17 και η απόδειξη 18 καθώς και οι αποδείξεις των μιγαδικών 1-8 για όσους δίνουν με είτε με το παλιό (απόφοιτοι) είτε με το νέο σύστημα 2015-2016 είναι εκτός ύλης.

Κατεβάστε απευθείας από Εδώ




Εδώ θα βρείτε και του ορισμούς αλλά και νέα συλλογή με όλες τις αποδείξεις!

Blog Widget by LinkWithin

105 σχόλια:

  1. Καλημέρα. Τι εννοείς αν επαρκούν; Είναι όλες οι αποδείξεις μέσα από το σχολικό βιβλίο. Προσοχή η απόδειξη 17 και 18 είναι εκτός ύλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αποδειξη σελιδα 262 ειναι σιγουρα μεσα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα. Η απόδειξη Σελ. 262 είναι σίγουρα εντός της ύλης και μάλιστα αρκετοί συνάδελφοι το προτείνουν για πιθανό θέμα (κυρίως το γ ερώτημα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σελ 262 ειναι τεραστια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πολυ καλο ευχαριστουμε πολυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πάρα πολύ καλή δουλειά.....οι εποδείξεις των εμβαδων στο τελος υπαρχει περιπτωση να πεσουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. οι συνεπειες ΘΜΤ είναι μεσα στην ύλη? κ οι αποδειξεις τους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παιδιά πολλοί ανώνυμοι και δεν ξέρω πως να απαντήσω. Καλησπέρα σε όλους καταρχήν. Ας τα πάρω με τη σειρά. Η απόδειξη σελ 262 το ότι είναι ""τεράστια"" δεν σημαίνει κάτι. Αν πέσει θεωρώ θα πέσει κάποιο ερώτημα και όχι ολόκληρη. Για τα εμβαδά πιστεύω πως όχι αλλά δεν σημαίνει κάτι αυτό. Μπορεί να πέσει οτιδήποτε μέσα από το σχολικό, οπότε προσπάθησα στη συλλογή να συμπεριλάβω τα "πάντα". Οι Συνέπειες του Θ.Μ.Τ και οι αποδείξεις τους (θεώρημα και πόρισμα Σελ 251) είναι μέσα στην ύλη και γιατί όχι και υποψήφιο θέμα. Επίσης δώστε προσοχή στις αποδείξεις 32,11,23,24 και στην γεωμετρική ερμηνεία του Θ.Μ.Τ. Ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ευχαριστούμε πολύ..να στε καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. τωρα ειναι η περιοδος των επαναληψεων και των επαναληπτικων διαγωνισματων και πραγματικα με βοηθησατε
    ευχαριστω!
    υστερογραφο:ωραιο επιθετο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. οι ιδιες ισχυουν και φετος?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σε βοήθησαν. Αυτός ήταν και ο σκοπός της δημοσίευσης. Οι ίδιες αποδείξεις ισχύουν. Αν υπάρξει κάτι διαφορετικό τελευταίας στιγμής θα ενημερώσω. Χρόνια πολλά σε όλους.

      Διαγραφή
  12. Ευχαριστω πολυ!καλη χρονια σε ολους κ καλα αποτελεσματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. πάρα πολύ συμαζεμένο και χρήσιμο,ευχαριστούμε πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. καλησπερα μηπως εχεται και ολα τα σχολια καπου συγκεντρωμενα οπως τις αποδειξεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κώστα καλησπέρα. Τα σχόλια μέσα από το σχολικό βιβλίο εννοείς; Δυστυχώς δεν τα έχω. Αν βρω λίγο χρόνο ίσως κάνω μια προσπάθεια να τα συγκεντρώσω και θα τα δημοσιεύσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μου φάνηκαν πολύ χρήσιμα!!!
    ευτυχώς που τα βρήκα γιατί δεν δίνονται όλα συγκεντρωμένα από κανέναν πλέον!!
    έχει προσθαφαιρεθεί κάποια άλλη για το 2013?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα. Χαίρομαι που σε βοήθησαν. Όχι δεν υπάρχει κάτι. Άντε λίγοι μήνες ακόμα. Κουράγιο...

      Διαγραφή
  17. Ευχαριστω πολυ χρησιμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο ορισμός και το Θεώρημα της ακολουθίας είναι στην ύλη ?? ( σελ. 186 του σχολικού )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι εντός ύλης και οι δύο ορισμοί (ορισμός ακολουθίας και ορισμός ορίου ακολουθίας). Δε βρίσκω λόγο ειδικά για τον ορισμό του ορίου ακολουθίας δεδομένου ότι και ο ορισμός του ορίου Σελ 161,177 είναι εκτός ύλης. Τι να πω κάτι θα ξέρουν.....(;)

      Διαγραφή
  19. Πραγματικά με βοήθησε πολύ που βρίσκονται όλες οι αποδείξεις μαζεμένες.. άντε ένας μήνας έμεινε καλή επιτυχία σε όλους μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η απόδειξη (ημx)' είναι μέσα στην ύλη; Νόμιζα είχε βγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντώνη καλησπέρα. Όχι δεν είναι μέσα στην ύλη.Περιέχεται στο φυλλάδιο αλλά είναι εκτός. Άλλωστε το αναφέρω στην αρχή της δημοσίευσης. Γενικότερα πήγαινε
      εδώ για να βρεις διευκρινήσεις για την εξεταστέα ύλη 2012-2013 από τον Σχολικό σύμβουλο και εκλεκτό συνάδελφο Γιάννη Καραγιάννη.

      Διαγραφή
  22. Γεια σας και ευχαριστουμε για τον κόπο σας!Δυστυχώς όμως το pdf που κατεβάζω δεν εμφανίζει τις αποδείξεις παρά μονο το μήνυμα που έχετε συμπεριλάβει στην αρχή της ανάρτησης. Μήπως θα μπορούσατε να με βοηθήσετε παρακαλώ; Δωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δώρα σε ευχαριστώ. Νομίζω κατάλαβα το πρόβλημα. Προσοχή δεν το κατεβάζεις από εκεί που γράφει pdf αλλά πας πάνω στο παράθυρο που φαίνονται οι αποδείξεις και στην μπάρα που γράφει box (κάτω αριστερά) κάνεις κλικ στο βελάκι. Αν δεν βγάλεις άκρη στείλε μου στο ckanavis@gmail.com να σου το στείλω εγώ στο email σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. poli xrisimo euxaristoume therma

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πολυ χρησημο ευχαριστω πολυ..μηπως προτεινετε καποια για φετος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα. Θα πρότεινα κάτι από παραγώγους όπως την 24 και 23 που δεν έχουν ζητηθεί. Προσοχή στις 15,16,19,21. Επίσης στις 32, 11 και στις εκπλήξεις 6,7,9,27.

      Διαγραφή
  26. Αν ζητηθεί ο ορισμός του σημείου καμπής είναι αυτός στην σελίδα 275 ή 276 του σχολικού ? Ευχαριστώ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Καλησπέρα. Ο ορισμός είναι αυτός στη σελίδα 275!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Καλησπερα. Αμα ζητηθει ο ορισμος της μονοτονιας εμεις ποιον θα γραψουμε; Αυτον που ειναι στην σελιδα 149 η στην σελιδα 253;
    Επιπλεον αν ζητηθει ο ορισμος του ακροτατου εμεις θα γρσψουμε αυτον στη σελιδα 150, στη σελιδα 258-259 η στην σελιδα 262 ;
    Ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Καλησπέρα. Ο ορισμός της μονοτονίας είναι αυτός στη σελίδα 149. Αν ζητηθεί ορισμός (ολικού) μεγίστου ή (ολικού) ελαχίστου θα γράψεις αυτόν στη σελίδα 150 ενώ αν ζητηθεί ο ορισμός τοπικού μεγίστου ή τοπικού ελαχίστου θα γράψεις τους ορισμούς που βρίσκονται στις σελίδες 258-259 αντίστοιχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. υπαρχει προβλημα στην αποδειξη 21 σελιδα 232-233..? το βιβλιο θεωρει την συναρτηση παραγωγισιμη και δεν ζηταει αποδειξη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νικόλα καλησπέρα. Δεν κατάλαβα ακριβώς το ερώτημα σου. Δε βλέπω να υπάρχει κανένα πρόβλημα. Στο σχολικό ορίζεται η παράγωγος στη σελίδα 231 (κάτω) και η απόδειξη δίνεται στη σελίδα 232 (πάνω).

      Διαγραφή
  31. Kαλησπέρα θα μπορούσα να κάνω μια ερώτηση της τελευταίας στιγμής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Καλησπέρα Αντώνη. Φυσικά και μπορείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Όταν σε μια απόδειξη λέει "σύμφωνα με το παραπάνω θεώρημα ή σύμφωνα με το θεώρημα στην σελίδα τάδε" εγώ πως θα πρέπει να το γράφω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα πρότεινα να διατυπώσεις το θεώρημα ή να το ενσωματώσεις στην απόδειξη. Για παράδειγμα στην απόδειξη (27)μπορείς να γράψεις: Επειδή η συνάρτηση f-g είναι συνεχής ως διαφορά συνεχών στο Δ και (f-g)'(x)=0 σε κάθε εσωτερικό σημείο του Δ τότε η συνάρτηση f-g θα είναι σταθερή σε όλο το Δ. Άρα f(x)-g(x)=c. Ομοίως στην (31) θα μπορούσες να γράψεις: Επειδή F,G συνεχείς στο διάστημα Δ και F'(x)=G'(x) σε κάθε εσωτερικό σημείο του Δ, υπάρχει σταθερά c ώστε F(x)=G(x)+c..... Ελπίζω να βοήθησα.

      Διαγραφή
    2. Μάλλον θα διατυπώσω όλο το θεώρημα για να μην τα μπερδέψω. Ευχαριστώ πολύ!

      Διαγραφή
  34. Διάβασε την απόδειξη (27) και προσπάθησε να συμπεριλάβεις αυτό που σου γράφω παραπάνω. Είναι ακριβώς σαν να διατυπώνεις το θεώρημα. Μπορείς όμως και να γράψεις σύμφωνα με το θεώρημα (ή το πόρισμα).....και να το διατυπώσεις κανονικά. Όπως νομίζεις εσύ καλύτερα...... Καλή τύχη για αύριο και σε σένα και σε όλα τα παιδιά.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Οι αποδείξεις αυτές είναι όλες όσες μπορούν να ζητηθούν ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επαναλαμβάνω ότι και στην αρχή: Προσοχή: η δημιουργία του φυλλαδίου σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά το σχολικό σου βιβλίου. Παρόλα αυτά θεωρώ ότι η συλλογή αυτή περιέχει όλες τις αποδείξεις του σχολικού.

      Διαγραφή
  36. Για τις πανελλήνιες του 2014 ποιες απο αυτές που έχετε αναρτήσει είναι έξω ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Πιστευω οτι αυτο το .pdf ειναι οτι καλυτερο εχω βρει μη πω και αριστουργημα...Εχει ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ 100% και με βοηθησε απειρα γιατι στο βιβλιο χανεσαι αν δεν ξερεις που να κοιταξεις.. Ευχαριστω παρα πολυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά. Χαίρομαι ειλικρινά που σε βοήθησε. Αυτός είναι και ο σκοπός του παλαιοπωλείου. Καλή συνέχεια

      Διαγραφή
  38. Καλημέρα. Για τις αποδείξεις 17 και 18 είχε σταλεί πέρυσι και πρόπερσι οδηγία ότι είναι εκτός ύλης, μιας και οι τριγωνομετρικοί τύποι που χρησιμοποιούνται στις αποδείξεις αυτές είναι εκτός. Για εφέτος δεν έχω κατά νου προς το παρόν αν έχει σταλεί τέτοια οδηγία αλλά πιστεύω είναι εκτός ύλης, αφού και οι αντίστοιχοι τύποι παραμένουν εκτός. Όλες οι υπόλοιπες αποδείξεις είναι εντός ύλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Εξαιρετική δουλειά! Μπραβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. καταπληκτικη δουλεια ευχαριστω πολυ για την βοηθεια απλα να ρωτησω κατι ισχυει και για τις πανελληνιες του 2014 αυτη η υλη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα. Χαρά μου που σε βοήθησε. Ισχύει κανονικα η ίδια ύλη και για το 2014.

      Διαγραφή
  41. Συγχαρητηρια για την εξαιρετικη δουλεια που μοιραστηκατε μαζι μας, ειναι παρα πολυ χρησιμο να βλεπουμε συγκεντρωμενη την υλη! Ευχαριστουμε πολυ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Σε ευχαριστω πολυ. Να εισαι καλα και καλη συνεχεια....εχουμε δρομο ακομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Για τις αποδείξεις 17 και 18 μαθαμε τελικά αν ειναι μεσα? Ευχαριστώ πολυ παντως! παρα πολύ καλη δουλεια! με βοήθησε όσο τιποτα εγω που δεν ειμαι και πολυ της θεωρίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Είναι εκτός ύλης. Εύχομαι καλή τύχη και κουράγιο κοντεύουμε....:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. πολύ καλή δουλειά.. Μπράβο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. συγχαρητηρια πολυ καλη δουλεια!!!!! Ηθελα μονο να σας ρωτησω αν οντως η αποδειξη του ορισμενου ολοκληρωματος ειναι εκτος υλης. Ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Καλησπέρα και σε ευχαριστώ. Επαναλαμβάνω η δημιουργία του φυλλαδίου σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά το σχολικό σου βιβλίο. Η ύλη βρίσκεται εδώ http://mathkanavis.blogspot.gr/2013/10/2013-2014.html. Αν εννοείς απόδειξη ορισμένου ολοκληρώματος τη μέθοδο προσέγγισης εμβαδού παραβολικού χωρίου στις Σελ. 326-328 είναι εντός ύλης. Το συγκεκριμένο κομμάτι όμως αποτελεί μια εισαγωγή για την έννοια του ορισμένου ολοκληρώματος παρακάτω. Δεν πιστεύω ότι θα έπεφτε στις εξετάσεις κάτι τέτοιο επειδή ουσιαστικά δεν αποτελεί απόδειξη, για αυτό και δεν το έχω προσθέσει στη συλλογή αλλά αυτό είναι προσωπική μου άποψη. Πάντως η παράγραφος 3.4 Σελ. 326-332 είναι εντός της ύλης οπότε σου προτείνω να τη μελετήσεις.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Αυτα ισχυουν και για φετος το 2014?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ναι δεν έχει αλλάξει κάτι. Διάβασε και τα σχόλια που έχουν προηγηθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Φίλε η απόδειξη 18 έχει πέσει τον Ιούνιο του 2011 στις επαναληπτικές εξετάσεις.
    αυτό εμένα με προβληματίζει, επειδή όλη λένε ότι είναι εκτός αλλά έπεσε πρόσφατα. Παρεμπιπτόντως έχει ξανά πέσει πιο παλιά , όπως επίσης και η απόδειξη 17.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Καλησπέρα. Δεν έχεις κανένα λόγο να προβληματίζεσαι. Οι αποδείξεις 17 και 18 είναι εκτός ύλης. Πράγματι έχουν πέσει και οι δύο αποδείξεις αλλά τότε ήταν εντός της ύλης. Ο λόγος που αφαιρέθηκαν οι αποδείξεις αυτές είναι διότι χρησιμοποιούνται τριγωνομετρικοί τύποι οι οποίοι είναι εκτός ύλης πλέον στην Β λυκείου. Αν πας στη σελίδα http://mathkanavis.blogspot.gr/2013/10/2013-2014.html και διαβάσεις το κείμενο στο τέλος του τρίτου αρχείου αναγράφεται πως οι αποδείξεις αυτές είναι εκτός ύλης για το 2014. Τώρα αν εξακολουθείς να έχεις ενδοιασμούς....μπορείς να τους μάθεις. Καλή συνέχεια και καλή τύχη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Καλησπερα σας καποια συμβουλη για ποιας θεωρειτε sos φετος στις περσινες πεσατε μεσα παντως :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Καλησπερα σας ευχαριστουμε για την υπεροχη βοηθεια που μας προσφερατε.Φετος ποιες αποδειζεις ειτε ορισμοι πιστευτε οτι ειναι ''sos'' ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ευχαριστώ πολύ. Ίσως στείλω λίγο πριν τις εξετάσεις, κάποια θέματα στη θεωρία που θεωρώ επικίνδυνα ή που χρήζουν προσοχής για φέτος. Αυτό δε σημαίνει ότι θα πέσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Καλησπέρα.. Η απόδειξη στη σελίδα 230 πάνω είναι ή δεν είναι εντός? :SSS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. καταπληκτικη δουλεια..! μπραβο σας..! :) κριμα που δεν ανακαλυψα το παλαιοπωλειο μαθηματικων 2-3 μηνες νωριτερα αλλα την παραμονη των εξετασεων..! παντως θα το αναφερω σε γνωστους μελοντικους υποψηφιους..! συνεχιστε την καλη δουλεια..! χρειαζονται τετοια project στην εποχη μας..! και παλι μπραβο σας..!
    Γιωργος, υποψιφιος πανελλαδικων το ετος 2013-2014..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ. Σου εύχομαι καλή τύχη και να ανταμειφθεί ο κόπος σου. Καλή συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Καλησπέρα. Η απόδειξη της σελίδας 230 δηλαδή το θεώρημα που αναφέρεται στην παράγωγο γινομένου συναρτήσεων είναι ΕΚΤΟΣ ύλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. καλησπερα ηθελα να σας ρωτησω στην αποδειξη της παραγωγου της ριζας γνωριζετε αν πρεπει να αποδειξουμε και οτι δεν ειναι παραγωγισιμη στο 0?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. εχετε κανει υπεροχη δουλεια :) θεωρειτε πιο σημαντικη την αποδειξη σελ 262-263?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Όχι δεν πρέπει. Όπως είναι στο σχολικό Σελ. 224

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ευχαριστώ πολύ. Αυτή την απόδειξη την περίμενα διότι δεν είχε πέσει ποτέ και μπήκε πρόσφατα στην ύλη. Το α) έπεσε στις επαναληπτικές του 2012. Γιατί όχι και φέτος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Καλησπέρα σας! Οι αποδείξεις για τις φετινές πανελλήνιες είναι οι ίδιες?? Όλες όσες περιέχονται στο pdf χωρίς τις 17-18?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Καλησπερα σας! Καταρχην να σας ευχαριστησω για την δουλεια σας που ειναι σε εμενα (αλλα και σε πολλα αλλα παιδια απο οτι βλεπω) ιδιεταιρα χρησιμη, και δευτερον να σας ρωτησω αν ξερετε αν υπαρχει καπου μια λιστα με τις αποδειξεις. Εννοω, να λεει π.χ. Σελιδα 000 Αποδειξη ΑΑΑ , δηλαδη να εχει ποιες αποδειξεις πρεπει να μαθουμε χωρις ομως να τις εχει ανεπτυγμενες σε αρχειο. Αν οχι, δεν πειραζει, και ξανα ευχαριστω για την βοηθεια και καλη συνεχεια σε εσας και σε εμας... Θεοφανης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Καλησπέρα!Οι αποδειξεις των σελίδων 170,171,172 ειναι εκτος;γιατι δε συμπερυλαμβάνονται στο pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Καλησπέρα Θεοφάνη. Σε ευχαριστώ πολύ. Δεν κατάλαβα τι εννοείς ακριβώς. Υπάρχει σε κάθε απόδειξη η σελίδα του σχολικού βιβλίου. Μπορείς να τις μαζέψεις από εκεί αν εννοούμε το ίδιο. Καλή τύχη και επιτυχία στις εξετάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Καλησπέρα. Δε συμπεριλαμβάνονται διότι είναι εκτός ύλης. (Παρ. 1.5 Ιδιότητες των ορίων, χωρίς τις αποδείξεις της υποπαραγράφου "Τριγωνομετρικά όρια")

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Υπάρχει περίπτωση να πέσει η περσινή απόδειξη ή η απόδειξη του οεφε ( 2015);

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Καλησπέρα. Θα μπορούσε αλλά δε συνηθίζεται. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να διαβαστούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Γεια σας. Αυριο δινω εξετασεις και ακομα δεν εχω δει ουτε μια αποδειξη και ορισμο........Μπορειτε να σωσετε λιγο την κατασταστη???Θελω να μου τονισετε με ποιες αποδειξεις και ορισμους να ασχοληθω περισσοτερο και με ποιες καθολου...ειμαι σε κρισιμη κατασταση χρειαζομαι απαντηση συντομα...οποιος το δει ας απαντησει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα. Ελπίζω να σε πρόλαβα. Έχω κάνει ανάρτηση με κάποιες ιδέες εδώ http://mathkanavis.blogspot.gr/2015/05/2015_23.html. Δεν τις είχες δει; Αν και τίποτα δεν είναι σίγουρο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να ηρεμήσεις. Το άγχος μόνο κακό μπορεί να σου προκαλέσει. Καλή τύχη αύριο!

      Διαγραφή
  71. Καλησπερα!θα φτιαξετε αντιστοιχη συλλογη για τις πανελληνιες 2016?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Καλημερα !!! Παω να κατεβασω το αρχειο με τις αποδειξεις αλλα δν κατεβενει τι να κανω ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα. Έχεις δίκιο και νομίζω γενικά υπάρχει πρόβλημα με το κατέβασμα και στις άλλες δημοσιεύσεις. Θα το κοιτάξω. Ευχαριστώ

      Διαγραφή
  73. Καλησπέρα. Ναι θα ανανεώσω τη συλλογή (άμεσα) για το 2016....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ειμαι μαθητης γ λυκειου και θελω να βγαλω ολες τις αποδειξεις πριν απο τα Χριστουγεννα...ποιες αποδειξεις ειναι μεσα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Καλησπέρα. Πολύ καλή σκέψη. Είναι εντός όλες οι αποδείξεις εκτός της απόδειξης 17 και της απόδειξης 18 καθώς και των αποδείξεων των μιγαδικών 1-8! Καλή μελέτη.....:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. η αποδειξη της παραγωγου γινομενου 3 συναρτησεων(αποδειξη 20) δν υπαρχει καν στο σχολικο βιβλιο ποσο μαλλον ειναι εντος υλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Υπάρχει κανονικά στο σχολικό βιβλίο σελίδα 230. Είναι μια απόδειξη που δεν έχει ζητηθεί και δεν είναι από τις αποδείξεις που συνηθίζεται να εξετάζονται, παρόλα αυτά όμως είναι κανονικά εντός της ύλης για αυτό και εμπεριέχεται στο φυλλάδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Καλησπερα. Πολυ καλη η προσπαθεια σας αλλα αμα θελετε να ναι πραγματικα αψογη τοτε θα πρεπει να συμπεριλαβετε καποιες αποδειξεις που χρειαζονται και δεν τις εχουν ουτε τα βοηθηματα. Δυο πραγματικα SOS που μου ρχονται στο μυαλο ειναι αυτο που λεει οτι f>=g και το οριο της g στο +απειρο ειναι +απειρο αρα και της f ειναι τοσο (είναι τερμα σημαντικη η αποδειξη) και αυτη που αμα η f 1-1 και γνησιως αυξουσα τοτε τα σημεια τομης της με την αντιστροφη της ανηκουν ολα στην ευθεια y=x. Αμα μπορειτε βαλτε τες λιαν συντομως γιατι ερχεται ο καιρος των πανελλαδικων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Καλησπέρα και σε ευχαριστώ. Στο φυλλάδιο αυτό συμπεριλαμβάνονται οι αποδείξεις του σχολικού βιβλίου που εξετάζονται ως θεωρία. Οι αποδείξεις που αναφέρεις όπως και πολλές άλλες δεν υπάρχουν στο σχολικό. Φυσικά αν χρησιμοποιηθούν σε ασκήσεις θα πρέπει να αποδειχθούν αλλά ως θεωρία δεν πρόκειται να ζητηθούν, γιαυτό και δεν έχουν προστεθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Καλησπέρα!
    Η απόδειξη σελίδα 171 είναι εντός?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Καλησπερα. Ειναι εκτος υλης. Οπως και ολες οι αποδειξεις της υποπαραγραφου "τριγωνομετρικα ορια".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Καλησπέρα, είμαι απόφοιτος και θα δώσω με το παλαιό σύστημα (τεχνολογική κατεύθυνση) όταν λέτε οι αποδίξεις 1-8 εκτός εννοείται ότι 1 ΕΣΥ και 8 έίναι εκτός (δλδ,1,2,3,4,5,6,7,8, εκτός) ή εννοείτε πως ΜΌΝΟ η 1 και η 8 είναι εκτός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Αλέξανδρε καλησπέρα. Εννοώ όλες οι αποδείξεις από 1 έως και 8 όπως και ολόκληρο το κεφάλαιο των μιγαδικών είναι εκτός ύλης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή