Τρίτη 23 Απριλίου 2019

Οδηγός Θεωρίας για τα Μαθηματικά κατεύθυνσης Γ λυκείου



Είναι η καταλληλότερη στιγμή μαζί με τις ευχές μας να μοιραστούμε μαζί σας και έναν οδηγό θεωρίας για τους μαθητές της Γ Λυκείου που δίνουν πανελλήνιες εξετάσεις.
Αφιερωμένο στην προσπάθεια όλων των μαθητών που αγωνίζονται για το καλύτερο!
Οδηγός θεωρίας
Ο οδηγός αυτός περιέχει όλη τη θεωρία (Αποδείξεις – Ορισμοί – Ερωτήσεις Σωστό ή Λάθος) μέσα από το σχολικό βιβλίο που θα πρέπει να γνωρίζει ένας άριστα προετοιμασμένος υποψήφιος. Προσοχή όμως! Ο οδηγός αυτός έχει καθαρά βοηθητικό – υποστηρικτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν προσπαθεί και δεν μπορεί να αντικαταστήσει το σχολικό βιβλίο στο οποίο εξετάζεται ο υποψήφιος. Πρέπει να τονιστεί πως οποιαδήποτε θεωρία είναι εντός ύλης και περιέχεται στο σχολικό βιβλίο μπορεί να αποτελέσει θέμα θεωρίας στις εξετάσεις.  


Προσωπική κατάθεση:

       Προφανώς ο οδηγός είναι ελεύθερος για χρήση προς όλους. Δεν βάζω ούτε υδατογράφημα ούτε το όνομα μου σε καμία από τις σελίδες εκτός της πρώτης, ώστε να διευκολύνω όσους συναδέλφους θέλουν να μοιραστούν τον οδηγό με τους μαθητές τους, αλλά και πρακτικά να είναι πιο ευκολοδιάβαστος.   
      Θεωρώ πως είναι θεμιτό και μας τιμά να δίνουμε στους μαθητές μας σημειώσεις άλλων συναδέλφων και πρέπει όσο μπορούμε να το ενισχύουμε. Θα εκτιμούσα λοιπόν και θα με χαροποιούσε ιδιαίτερα όταν μοιράζεστε τον οδηγό να παραμένει στην κεφαλίδα κάθε σελίδας το διακριτικό σημείωμα «παλαιοπωλείο μαθηματικών».



Συλλέξτε απευθείας από Εδώ



Η συλλογή....



Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου