Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2012

Διαγώνισμα στα Πολυώνυμα, Άλγεβρα Β λυκείου

 Για να δούμε τι έχετε εμπεδώσει στα πολυώνυμα! Για μαθητές Β λυκείου γενικής παιδείας! Βασική Ύλη: Πολυώνυμα, διαίρεση πολυωνύμων - σχήμα Horner,  πολυωνυμικές εξισώσεις και επίλυση βασικών τριγωνομετρικών εξισώσεων!


*
Blog Widget by LinkWithin

7 σχόλια:

 1. poly kalo diagwnisma! To 2A nomizw oti einai kapws pio dyskolo gia tous mathites

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Γιώργο σε ευχαριστώ. Το ερώτημα 2Α έχει ως σκοπό να διαπιστωθεί κατά πόσο ο μαθητής γνωρίζει να επιλύει βασικές εξισώσεις άλγεβρας Α λυκείου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Καλησπέρα!, Είμαι μαθητής της Β' Λυκείου, και το διαγώνισμα είναι όντως πάρα πολύ καλό και χρήσιμο! Τα μοναδικά σημεία που κόλλησα είναι στο θέμα 2°
  στο 'Β', και στο θέμα 1° στα "Σωστά-Λάθος" στο τελευταίο...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Καλησπέρα Γιάννη. Χαίρομαι που το βρήκες χρήσιμο. Όσον αφορά το τελευταίο σωστό ή λάθος είναι Σωστό. Δες το θεώρημα στη σελίδα 132. Για το δεύτερο θέμα το β) βάζεις όπου x το 1 και λύνεις με Horner την εξίσωση 4ου βαθμού που προκύπτει ως προς λ, η οποία έχει μοναδική ακέραια λύση της λ=-2.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ααα ναι όντως το βρήκα το Θεώρημα... Ευχαριστώ πολύ πάντως, και για την άμεση απάντηση - εξήγηση... Πραγματικά με βοήθησε πολύ γιατί αύριο γράφω διαγώνισμα στα πολυώνυμα... Να `στε καλά και καλό βράδυ!!!

   Διαγραφή
 5. Εύχομαι επιτυχία. Καλό βράδυ να είσαι καλά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

"Ζωντανή" Συνομιλία: Εδώ μπορείτε να γράψετε τα σχόλια - παρατηρήσεις σας.