Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Επαναληπτικά θέματα Άλγεβρα Α λυκείου

Άλλη μια προσφορά από τον εκλεκτό συνάδελφο Δαμιανό Ιωάννη. Μια συλλογή από 65 θέματα Άλγεβρας Α λυκείου προαγωγικών εξετάσεων διαφόρων σχολείων με κάποιες τροποποιήσεις και συνδιαστικές προσωπικές του εμπνεύσεις. Τον ευχαριστούμε για άλλη μια φορά.
Blog Widget by LinkWithin

6 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα μπορούσα να ελέγχω τα μηνύματα που στέλνονται και να αποφασίζω αν θα τα δημοσιεύω ή όχι αλλά δε θέλω κάτι τέτοιο. Θέλω έναν ελεύθερο χώρο που να μπορώ να εκφράζομαι ελεύθερα αλλά στα πλαίσια του ήθους και της ευγένειας. Αυτό γενικά. Όσον αφορά τον αναγνώστη που έσβησα το μήνυμά σου και όπως το βλέπω είσαι ο ίδιος και σε άλλη δημοσίευση απλά σεβάσου την προσπάθεια που κάνω. Τίποτα άλλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απαντήσεις
    1. Καλημέρα η συλλογή αυτή δεν είναι δική μου και συνεπώς δεν έχω αρχείο με τις λύσεις. Θα επικοινωνήσω με τον συνάδελφο που το έστειλε αν τις έχει ήδη ώστε να τις στείλουμε και αυτές. Διαφορετικά αν θες κάποιες υποδείξεις ή λύσεις ορισμένων ασκήσεων, πες μου ποιες να σου τις στείλω, γιατί αυτή τη στιγμή ο χρόνος μου είναι περιορισμένος ώστε να φτιάξω μια συλλογή με όλες τις λύσεις. Κάποια άλλη στιγμή ίσως!

      Διαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή